Riposta Denisei Despa în războiul cu Ema Karter: ”Este scurtă în bandă”

 

Dansatoarea i-a dat replica Emei Karter, după ce aceasta declarase că este fată de oraș. Denisa Despa o consideră frustrată pe fosta iubită a lui Yamato.

 

Între Ema Karter și Yamato Zaharia a existat o poveste de iubire de câțiva ani, însă de doi ani cei doi au rămas doar amici, ajungând la concluzia că se înțeleg mult mai bine din această postură. În ultima vreme s-a tot vorbit despre o idilă între luptătorul MMA și Denisa Despa, alimentată de cei doi, chiar dacă niciunul nu a spus că există o relație oficială. Ema Karter a dat o serie de declarații la Antena Stars în care a precizat că dansatoarea nu s-ar ridica la nivelul fostului iubit.

 

La Xtra Night Show, Denisa Despa a reacționat după acuzațiile aduse, apreciind că acestea se datorează doar frustrării: ”Sunt foarte amuzată de cele întâmplate, pentru că eu dormeam și mi s-a adus la cunoștiință faptul că această duduie pe care nici măcar nu o cunoșteam, declară tot felul de lucruri despre mine. Eu nu vreau să mă cert cu această duduie pentru că este scurtă în bandă, din câte am observat. Gradul de inteligență este zero barat. Atâta timp cât tu ești la un post de televiziune și dai niște declarații despre mine să îți arăți frustrarea pentru un bărbat cu care nu mai ești de doi ani de zile și să încerci să mă denigrezi pe mine, neavând nicio relație cu acest bărbat...”

 

Despre povestea cu Yamato Zaharia, Denisa Despa a spus: ”Eu cu acest băiat nu am niciun fel de relație. Într-adevăr, a fost o idilă, am vorbit, ne-am tatonat, am socializat, am ieșit. La ultima gală care s-a ținut și el arbitra, eu am ajuns acolo ca și invitată, el după terminarea meciului a ieșit din cuscă, a venit la mine, m-a sărutat și atunci am stat unul lângă celălalt. Ne-am pupat, a fost un sărut franțuzesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest