Romică și Cătălin Țociu au depănat amintiri de la America Express: „Cu toată gașca!”

 

Cei doi au dezvăluit că s-au mai revăzut și au păstrat legătura cu ceilalți concurenți de la cel mai electrizant show din România.

Nu de puține ori, Romică și Cătălin Țociu au dezvăluit că după participarea la show-ul America Express relația lor s-a consolidat, legăturile dintre ei devenind mai puternice. Vizibil emoționat după ce a văzut videoclipurile în care foștii concurenți de la America Express îi urează „La mulți ani!”, Cătălin Țociu spune că îi consideră parte din familie și au păstrat legătura și după ce s-a terminat emisiunea.

„Am trăit momente foarte intense acolo alături de ei și ne-am format acolo ca o mică familie cu toții. Ținem legătura, da”, a declarat Cătălin Țociu, la Xtra Night Show.

Romică Țociu a dezvăluit că fiul său a rămas într-o relație specială, de prietenie, cu Aris Eram: „Ne-am mai întâlnit, foarte mișto gașca și tot castingul ăla a fost foarte reușit (...) E singura gașcă care a ținut aproape (...) Nu am avut răutăți. Păi cine să aibă răutăți cu mine? Da, competiția creează răutăți, dar toată gașca a fost cu bun simț și a fost mișto, fiecare s-a văzut de treabă. Până la urmă, cel mai bun să câștige (...) Dacă nu mă durea piciorul, îi chinuiam până în finală. Aris și cu Alexia sunt doi copii extraordinari, competitivi, fenomenali. Aris s-a împrietenit cu Cătălin, au amândoi aceeași minte”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest