Romică Țociu, despre Carmen Chindriș, partenera sa de la Te cunosc de undeva. ”E o fată foarte...”

 

Romică Țociu e pentru a patra oară la Te cunosc de undeva, iar în acest sezon face echipă cu Carmen Chindriș. Concurentul a povestit la Xtra Night Show că la începutul primelor ediții Carmen Chindriș era mult mai timidă, însă în timp lucrurile s-au schimbat.

Actorul susține că e ceva normal, mai ales faptului că amândoi provin din lumi total diferite, în ceea ce privește partea profesională. Cu toate nu se știau până atunci, aceștia au reușit să se completeze perfect pe scenă și să facă o echipă foarte bună.

Romică Țociu susține că partenera sa, Carmen Chindriș, e foarte talentată și are o voce foarte bună, iar aceasta a surprins pe toată lumea prin personajele pe care le-a interpretat.

”Este extraordinar. Toate sezoanele au fost frumoase, mai ales întâlnirea mea cu Adriana Trandafir, dar acum experiența asta. Întâlnirea cu Carmen a fost o întâlnire frumoasă, dar n-a pornit din prima. Veneam din lumi diferite, Carmen e puțin mai timidă. Și-a dat seama că în show-ul ăsta e vorba de bucurie, de a face niște personaje cât de cât apropiate, credibile. E o fată foarte talentată, are o voce foarte mișto”, a spus Romică Țociu la Xtra Night Show.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest