Ronald Gavril a explicat cum ar fi putut avea 5 milioane de dolari dintr-un singur meci!

 

La Xtra Night Show, pugilistul care va lupta în Craiova a făcut o serie de declarații cu privire la averea lui.

Când Ronald Gavril a devenit partenerul Anamariei Prodan au apărut și o serie de informații referitoare la averea pe care a obținut-o pugilistul din sport. S-a spus la vremea respectivă că ar fi vorba de nu mai puțin de 5 milioane de dolari. Acum, în exclusivitate la Xtra Night Show, boxeorul a făcut o serie de precizări cu privire la banii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului, spunând că ar fi putut să obțină 5 milioane dintr-un singur meci.

”Ar fi putut fi mult mai mult de atât. Probabil dacă atunci când a fost acel meci ași fi luat titlul mondial, probabil că după, la revanșă, aș fi avut doar o singură bursă de 5 milioane”, a declatat Ronald Gavril, la Xtra Night Show

Anamaria Prodan își susține partenerul în drumul spre succes: ”Nu, este un profesionist desăvârșit. Să știi că da (n.r. dorm în camere separate), așa este și normal. Aveam camerele una lângă alta. Am grijă ca la ora 22 să doarmă, mă ocup să îi duc mâncarea (...) Aveam zece meciuri (...) Gala începe la ora 19.00 pentru că înainte avem boxerii amatori, sunt tot așa mulțumită de ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest