Ronald Gavril, primele declarații despre o posibilă nuntă cu Anamaria Prodan: „Primul nostru proiect…”

 

Pugilistul a mărturisit că este îndrăgostit de partenera lui și a făcut și o primă dezvăluire cu privire la modul în care avansează relația.

Anamaria Prodan este fericită în brațele iubitului ei, iar sentimentele sunt reciproce. Cei doi se înțeleg excelent pe toate planurile. Ronald Gavril a recunoscut că este îndrăgostit de Anamaria Prodan. Deși a făcut mai rar astfle de declarații, gesturile sale au vorbit de la sine și nu a mai fost nevoie de comentarii. În ceea ce pivește o posibilă nuntă. boxerul a declarat că fanii vor afla acest lucru în reality show-ul de pe Antena Stars, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30.

”Da, sunt îndrăgostit și vreau să vă anunț că lucrăm la un proiect foarte frumos. Am deschis o companie, suntem promotori. Este primul nostru eveniment făcut de noi. Lucrurile merg bine, ne înțelegem foarte bine și sunt fericit. (...) Nu pot să zic exact (n.r. când se vor căsători), ne puteți urmări pe acest canal, de acolo puteți vedea totul în exclusivitate”, a declarat Ronald Gavril, la Xtra Night Show

Pugilistul a făcut și o serie de declarații despre averea pe care o deține: ”Ar fi putut fi mult mai mult de atât. Probabil dacă atunci când a fost acel meci ași fi luat titlul mondial, probabil că după, la revanșă, aș fi avut doar o singură bursă de 5 milioane”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest