Roxana Condurache de la iUmor a jucat alături de Monica Bellucci: „Vreau să câștig un Oscar, oricum am un plan…”

 

Până să facă senzație pe scena iUmor, Roxana Condurache a fost mai cunoscută în America decât la noi. Asta pentru că a jucat într-un film cu încasări de 2.2 milioane de dolari.

 

În weekend, Roxana Condurache a stârnit ropote de aplauze pe scena iUmor, impresionându-i atât pe jurați, cât și pe public. Puțini știu însă că tânăra este deja cunoscută în lumea mare a cinematografiei, asta după debutul în The Whistleblower (Martor și Acuzator), producție care a înregistrat câștiguri de 2.2 milioane de euro, în care au mai jucat Rachel Weisz și Monica Bellucci.

 

La Xtra Night Show, Roxana a povestit cum a intrat în posesia rolului din producția germane-canadiano-americană, care s-a filmat în Canada și România.  Tânăra a participat la un casting, iar în urma acestuia a reușit să primească al cinclea rol ca importantă într-un dintre filmele de succes. Ea a fost foarte mândră de ceea ce a obținut, dar mărturisește că nu ar putea renunța vreodată la România.

 

”A fost foarte simplu. Am fost la un castig și s-a întâmplat să primesc cel de-al cincelea rol ca importanță în film. Am fost la casting, l-am luat, am făcut o treabă bună dacă am fost analizată. Am fost anunțată oficial”, a spus Roxana Condurache la Xtra Night Show.

 

Actrița a mărturisit că s-a simțit ca un adevărat VIP la filmările pentru film, căci o parte din filmări au fost în România, iar o altă parte în Toronto. Roxana Condurache spune că a fost cea mai tare experiență a vieții sale și a fost tratată ca o actriță în adevăratul sens al cuvântului. Ea a dezvăluit că are planuri mari, dorindu-și să ridice, la un moment dat, Oscarul!

 

”O parte din film s-a filmat în România și o parte în Toronto. Chiar m-am simțit ca un VIP, a fost cea mai tare experiență de film ever, a fost ca în filme, până m-am trezit și era dimineață. Mie îmi place să rămân aici în România la noi, mie îmi place foarte mult aici sincer, am fost și în America, dar aici întotdeauna e mai bine. Eu vreau să câștig un Oscar, oricum am un plan să ajung cât mai departe”, a mai spus Roxana Condurache de la iUmor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest