Roxana Condurache, după cea de-a patra participare la iUmor: „Vreau să-mi impun stilul meu. Mie îmi place femeia cum era pe vremuri!”

 

Actrița și-a prezentat concluziile după o nouă experiență la iUmor în studioul Xtra Night Show.

 

Roxana Condurache a venit la Xtra Night Show pentru a povesti cum a trăit cea de-a patra prezență în platoul iUmor.Deja, actrița este o veterană a show-ului jurizat de Bendeac, Delia și Cheloo. Roxana Condurache a mărturisit că nu regretă deloc că a participat de patru ori la iUmor. Actrița a ținut să precizeze că nu este deloc ușor să ajungi în semifinală, mai ales pentru că acolo concurezi cu cei mai talentați oameni, fiind foarte diferită situația spre deosebire de concurența de la audiții.

 

„În juriu nu mai zic că-mi doresc, lângă Delia aș vrea. Nu-mi pare rău deloc că am participat de patru ori la iUmor. Nu e ușor să ajungi nici în semifinală. A fost destul de stresantă acea zi pentru toată lumea, pentru că erau foarte mulți concurenți buni. În audiții poate, să zic, că există concurenți care nu sunt așa de buni, dar deja în semifinală ajung dintre cei mai buni, care se luptă și doar unul câștigă”, a mărturisit Roxana Condurache, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, pe Antena Stars.

 

Roxana Condurache a precizat că înainte de a participa la iUmor nu a mai făcut stand-up, emisiunea fiind prima ei experiență în acest sens. Actrița nu poate să împace toate gusturile și știe că nu este neapărat favorite lui Mihai Bendeac, deoarece acesta i-a transmis în mod direct: „Domnul Bendeac a spus că am un stil de a livra care nu e neapărat pe gustul lui, că îi amintește de Ramona Bădescu, dar mie îmi place așa. Știi care e treaba? Așa vreau eu să-mi impun stilul meu, mie îmi place femeia de mult, cum era, pe vremuri, nu cum e acum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest