Roxana Erdei, dezvăluiri la Xtra Night Show: „E viața mea să sparg bani!”

 

Vloggerița a rupt ringul în două la petrecerea de 1 Mai de la malul mării, unde a cheltuit o grămadă de bani.

 

Roxana Erdei s-a petrecut de 1 Mai pe litoralul românesc, acolo unde a fost invazie de vedete autohtone. În exclusivitate la Xtra Night Show, vedeta a dat din casă și a vorbit despre tabieturile sale, între care se numără și aruncatul cu bani la party-urile la care participă, spunând că până la urmă de-asta și muncește să se poată distra.

 

După ce a câștigat un concurs de modă, toată lumea își punea întrebări despre ținuta vedetei la petrecerea de 1 Mai. Ea a leso salopetă mulată albă, o pereche de sandale cu toc, dar și o blană de culoare galbenă, cu imprimeu. În exclusivitate la Xtra Night Show, vloggerița a mai spus că nu poate să rămână la masă atunci când răsună manelele în club. Vedeta a recunoscut că cel mai bine se simte pe acest gen de muzică.

 

”Pe confort, vreau să fiu confortabilă mereu, pe haine, într-un hotel, într-o mașină, de asta muncesc, vreau să fiu confortabilă. Nu mi-e frig, am dansat că erau manele și de aia. De astea, mai arăbești, mai turcești... Îmi place, recunosc, e tot ce trebuie pe lumea asta. Am spart bani. E viața mea să sparg bani și de asta vreau să muncesc cât mai mult, ca să am ce sparge”, a spus Roxana Erdei la Xtra Night Show.

 

Recent, Roxana Erdei a scris o carte despre trăirile ei, Intoxicata. În care a povestit o serie de experiențe din viața sa, între care și că a fost trădată în iubire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest