Roxana Vancea, strictă în educația lui Zian: ”Sunt omul regulilor!”

 

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au oferit un interviu exclusiv pentru Xtra Night Show în care au povestit cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a micuțului Zian.

 

Bruneta este implicată total în creșterea celui mic și a fixat o serie de reguli. Atunci când Zian le încalcă intervine tatăl băiatului, fiind mai impunător, după cum a povestit Roxana Vancea în exlcusivitate la XNS: „Eu sunt omul regulilor, copiii trebuie să aibă reguli, nu să fie lăsați așa de capul lor. În momentul în care nu mă ascultă, intervine Dragoș. El e mai impunător. E categoric, e vocea impunătoare de bărbat”.

 

Dragoș Paiu a mărturisit că se implică în creșterea celui mic, dar principala sa preocupare este aceea de a asigura un trai bun familiei: „Eu sunt de părere că bărbatul trebuie să meargă la vânătoare și mai târziu se joacă cu copiii. Nu fug de responsabilități, chiar îmi place să mă joc cu piticul, doar că atât cât îmi permite timpul. Încerc pe cât posibil să-i ofer și ei libertatea de care are nevoie”.

 

Roxana Vancea a mai spus că datorită copiilor a trecut în multe rânduri peste conflictele inerente cu Dragoș: „Copii de multe ori ne-au unit decât să ne dezbine, adică au fost foarte multe chestii în care, în mod normal, m-aș fi certat cu el, i-aș fi dat cu ceva în cap și prin faptul că erau copii ziceam că discutăm mai târziu, dar nu mai dicutăm, o lăsăm așa, trece de la sine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest