Ruby a vorbit fără ocolișuri despre lupta cu o boală cruntă: „În capul meu mi se părea că e ok”

 

Ruby a trebuit să se confrunte cu o provocare majoră în viața sa - anorexia. Această problemă a acompaniat-o timp îndelungat, iar anul trecut a atins un punct critic, ajungând la doar 40 de kilograme.

În urmă cu opt ani, Ruby mărturisise că luptă cu anorexia, iar această problemă persista în viața sa până de curând, când a ajuns din nou la o greutate alarmant de mică. Cu toate acestea, artista a realizat că trebuie să ia măsuri urgente pentru a se recupera.

Ruby a dezvăluit că în perioada anului trecut, când avea doar 40 de kilograme, se simțea mulțumită de felul în care arăta și nu realiza gravitatea situației sale. Cu toate acestea, prin intensificarea antrenamentelor la sală și practicarea patinajului, ea a reușit să depășească acest episod neplăcut. Alimentația sănătoasă a avut și ea un rol esențial în procesul de vindecare.

„Anul trecut până să mă apuc de sală și de patinaj, eram o anorexică. Aveam 40, 41 de kilograme. Mă uit la imagini de anul trecut și nu-mi vine să cred că sunt eu. În capul meu, mi se părea că sunt ok, că arăt bine, deci clar o luasem pe o cale greșită”, a spus Ruby, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest