S-a făcut lumină: unde sunt Maybach-ul și barca disputate de Anamaria Prodan și fostul soț! „În același loc”

 

Avocatul Anamariei Prodan a făcut declarații la Xtra Night Show, după plângerea depusă de Laurențiu Reghecampf cu privire la situația a două mașini și a bărcii pe care le avea în proprietate comună cu fosta soție.

Antrenorul a depus o plângere la sediul poliției din Snagov în care cerea explicații cu privire la situația a două mașini de lux și a bărcii pe care le deține împreună cu Anamaria Prodan prin intermediul unei firme unde sunt acționari cu drepturi egale. Mai mult, Laurențiu Reghecampf a suspicionat faptul că fosta soție ar fi trecut una dintre mașini din proprietatea firmei în proprietate proprie, pe persoană fizică, cum se spune. Avocatul impresarei, Oleg Burlacu a venit cu lămuriri la XNS.   

„Sunt ferm convins că dacă domnul Reghecampf ar fi dat un simplu telefon încă actualei sale soții, Anamaria Prodan, acesta i-ar fi explicat foarte bine unde se află bunurile pretinse a fi dispărute. Nu numai că există, Maybach-ul este parcat în același loc la locuința încă comună a soților, unde este parcată de obicei (n.r. vila din Snagov). Mașina cea cu căluți, la fel, este garată în același loc unde stă de obicei și ambarcațiunea este ancorată la pontonul familiei, pe Snagov”, a mărturisit avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, pentru Xtra Night Show.

Oleg Burlacu a mai spus: „Domnia sa înțeleg că reclamă faptul că încă există suspiciunea că Ana ar fi trecut autoturisme sau cel puțin unul dintre ele de pe firma lor comună, pe care o au împreună, pe o societate comercială, unde au 50-50 (...) pe persoană fizică, adică pe Anamaria Prodan. Dreptatea nu poate fi discutată din cuvinte, pentru că dacă există acest lucru, în spate ar trebui să existe niște acte contabile care pot justifica acest lucru (n.r. mutarea unor bunuri). Cred că este o neînțelegere la mijloc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest