„S-a închis prăvălia!” Motivul pentru care Antonia și Alex Velea nu mai pot avea încă un copil!

 
+2 click pentru
galerie

Alex Velea a vorbit în exclusivitate la Xtra Night Show despre nunta cu Antonia și a mărturisit că ar fi imposibil ca soția sa să nască pentru a patra oară.

 

După opt ani de relație, Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Ei au împreună doi băieți, dar și Maya, fetița Antoniei din căsătoria cu Vincenzo Castellano, face parte, în mod firesc din familie.

 

Prezent la emisiunea lui Capatos, Alex Velea a explicat de ce soția sa nu poate naște pentru a patra oară. Antonia a trecut prin trei operații de cezariană, iar una nouă ar fi riscantă. Mai ales că ambii părinți au trecut prin emoții când a venit pe lume mezinul familiei, Akim.

 

”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.

 

În plină pandemie, în urmă cu câteva luni, Alex Velea a decis să-și oficializeze relația cu Antonia, drept pentru care a cerut-o de soție. Cei doi sunt gata să-și facă jurăminte pentru veșnicie. Alex Velea a mărturisit că nunta nu este o urgență și că amândoi se iubesc în continuare, chiar dacă deocamdată nu au spus marele ”Da” în fața ofițerului stării civile.

 

Cântărețul a dezvăluit că, deși au fost extrem de criticați atunci când au decis să devină un cuplu, ei doi nu s-au concentrat decât pe iubirea dintre ei: ”Am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest