Sarah, fata Anamariei Prodan și visul american: „Acolo nu ai timp să faci nimic”

 

Sarah Dumitrescu a povestit în exclusivitate la Xtra Night Show cum este viața în Statele Unite, departe de părinți. Sportiva luptă pentru o carieră în baschetul nord-american.  

 

Sarah Dumitrescu este fata Anamariei Prodan din mariajul cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Ea a călcat pe urmele tatălui și a îmbrățișat o carieră în baschet. A debutat acum trei ani în NCAA, baschetul de colegiu din America, ultimul nivel înainte de WNBA, care reprezintă liga profesionistă de baschet feminine din Statele Unite.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Sarah a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în America, despre adaptarea la stilul de viață de peste Ocean, dorul care a măcinat-o față de părinți și fratele ei Bebeto, dar și despre cele două operații pe care le-a suferit la genunchi, ca urmare a accidentărilor care nu i-au dat pace.

 

''Am terminat sezonul și am decis să vin acasă deoarece nu am mai fost de mult timp. Mi-a fost dor de România, de mama, de Bebe. Am avut două operații la genunchi, una în 2019 și una în 2020. N-am fost niciodată accidentată atât de grav și a fost prima dată când s-a întâmplat, dar a venit și mama, și tata. E mult mai diferită viața acolo decât aici. Acolo nu ai timp să faci nimic, în afară de ce trebuie să faci'', a declarat Sarah Dumitrescu la Xtra Night Show.

 

Pentru Sarah acomodarea la stilul de viață american nu a fost deloc ușoară, mai ales că s-a mutat în America de mică, încă de când era în clasa a șaptea. Însă, în cele din urmă a reușit să se adapteze, iar acum luptă pentru a-și împlini visul american.

 

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea'', a mai spus sportiva la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest