Scandal monstru între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană din cauza copiilor, în direct: “Nesimțitule, trezește-te la realitate!”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a căpătat proporții din ce în ce mai mari! Un nou conflict a izbucnit între cei doi foști soți, după ce instanța a decis că aceștia trebuie să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor! Invitată în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, celebra jurnalistă l-a făcut “nesimțit” pe fostul soț, care se afla în legătură directă, prin telefon, în emisiune.

Au apărut noi probleme între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! După ce instanța a decis că amândoi trebuie să fie prezenți la zilele de naștere ale copiilor, între cei doi a izbucnit un scandal de proporții.

Potrivit spuselor jurnalistei, fostul soț nu își dorește să îngroape securea războiului după ani de zile de conflicte, în ciuda faptului că scandalul dintre ei îi afectează profund pe cei doi copii ai lor.

”Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Silviu Prigoană a alimentat conflictul și a lansat acuzatii grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu, despre care a zis ca și-ar denigra copiii în public, făcând referire la faptul ca vedeta a expus bullying-ul la care a fost supus băiatul cel mare în școala de stat la care a învățat înainte.

”Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public”, a mai spus el, printre altele.

Enervată la culme de spusele fostului soț, dar și de cuvintele grele pe care I le-a adresat fostei soacre, Adriana Bahmuțeanu a izbucnit și l-a jignit și ea la rândul ei pe Silviu Prigoană.

”Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la camera deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți”, i-a spus Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest