Scandalul dintre Ozana Bonta și Ogică ia amploare: „Îl dau în judecată pentru că mă hărțuiește”

 

Ozana Bonta a vorbit la Xtra Night Show despre conflictul cu cel supranumit „Spaima Loteriei”.

 

Ozana Bonta și Stelian Ogică luptă pentru câțiva metri de pământ în orașul Bragadiru. În fapt, mărul discordiei dintre cei doi este un gard, care ar fi poziționat greșit. Așa că viceprimarul din Bragadiru, alături de oameni de ordine, le-a făcut o vizită celor doi, cerându-le să vină la primărie cu toate actele pentru rezolvarea litigiului. “Deci să avem așa: actele de proprietate, cadastrul terenului, autorizații, absolut tot ce ne trebuie. La fel și pentru el, l-am notificat”, i-a transmis Ozanei alesul urbei.

 

Până să ajungă la Primărie cu vraful de hârțoage și autorizații, Ozana Bonta a ajuns la Xtra Night Show, unde l-a acuzat pe vecinul Stelian Ogică de hărțuire. Bărbatul i-ar fi spus terapeutului vedetelor că dețină filmări în care aceasta apare complet dezbrăcată și le va arăta tuturor.

 

”Mi-a zis că are niște filmări compromițătoare cu mine. I-am zis că după ce punem gardul îl dau în judecată pentru că mă hărțuiește. Cred că într-o viață anterioară i-am luat tot, că prea..”, a spus Ozana Bonta la Xtra Night Show.

 

În prealabil, la Acces Direct, Stelian Ogică a spus că profa de yoga ar vrea să-i facă rău și să-l denigreze, totul pentru a putea să apară la televizor și să se promoveze, însă în realitate nu ar deține deloc acte pe proprietatea în care locuiește.

 

”Doamna s-a gândit ca ia să apar și eu la televizor să mă promovez. Femeia asta i-a câini te pe stradă, îi duce în curte, îi vopsește cu o substanță care e la fel ca sângele, se face că îi spală, îi bagă pe site-uri și îi vinde afară. E peniblă și gravă situația”, a spus Ogică la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest