Schimbare la Xtra Night Show: „Iese Loredana, intră Deix!”

 

Din această săptămână o nouă dansatoare va încânta telespectatorii de la Xtra Night Show. Tânăra are deja notorietate pe rețelele de socializare.

 

În pauza competițională se mai fac transferuri: iese Loredana, intră Deix”, așa a anunțat Dan Capatos schimbarea din platoul Xtra Night Show. Așadar, Andreea Deix a înlocuit-o în noul sezon al emisiunii pe dubla vice-campioană la dans sportiv Loredana Buțea, fiind noua dansatoare a show-ului de la Antena Stars,

 

Andreea Deix este plină de energie și lasă impresia că nu obosește niciodată. Tânăra este extrem de activă, de asemenea, pe rețelele de socializare. Are o comunitate impresionantă de urmăritori pe contul său personal de Instagram. Nu mai puțin de 60 de mii de persoane o urmăresc, iar Andreea Deix are grijă să îi țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi. Se bucură de un succes cel puțin la fel de răsunător și pe TikTok. Peste 100 de mii de persoane îi vizualizează videoclipurile, iar aparițiile sale stârnesc întotdeauna o mulțime de reacții din partea internauților.

 

Totodată, pe contul său personal de Youtube, Andreea postează diferite clipuri, tutoriale de machiaj, sketch-uri, tot felul de provocări, dar și piesele sale. Videoclipurile noii dansatoare de la Xtra Night Show sunt urmărite de peste 200 de mii de oameni.

 

Aseară, Andreea Deix a făcut cunoștință și cu Cătălin Bordea, cel care a lipsit din platoul Xtra Night Show în ultima săptămână.  ”S-a ales cu o nebună pe cap. A venit și el liniștit aici și a dat peste mine. Hai că te-ai obișnuit, nu mai e așa de greu, deja...”, i-a transmis dansatoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest