Secretele lui Michelle Nedelcu pentru un trup de invidiat: „Fără diete low-carb!”

 

Michelle Nedelcu și soțul ei au oferit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, rețeta perfectă pentru a slăbi sănătos.

 

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Michelle Nedelcu împreună cu partenerul ei au împărtășit din tainele unui stil de viață sănătos care conduce și la un corp de invidiat. Nutriționista se bucură de un corp perfect, la care multe femei din România doar visează și cu siguranță au tot felul de curiozități legate de acest subiect, astfel încât este îndeptățită din plin să spună ce trebuie făcut pentru a ajunge la un astfel de nivel.

 

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, cei doi soți au prezentat o dietă alimentară formată din 3 mese principale și două gustări, care poate conduce la slăbire sănătoasă. „La micul dejun pentru bărbați omletă cu ovăz: patru albușuri, două gălbenușuri și 40 de grame de ovăz. Pentru doamne: două ouă, spanac și ceapă și kefirul sau sana. Prima gustare, la două – trei ore de la micul dejun: o banană, mango, fructe de pădure, zmeură, până în 150 de grame. La prânz orez sau cartof dulce și curcan, e mai bun decât puiul. Până în 150 de grame. Sau vită la grătar, la cuptor, 250 de grame și orez. La a doua gustare: stafide, nuci, smochine, curmale, dar cantități mici, 40 de grame. La cină aleg peștele sau supe crème. Salatele nu le folosesc seara. Pește cu legume. Acesta este un regim pentru a slăbi. Dar depinde de metabolismul fiecăruia”, au explicat cei doi.

 

Nutriționista susțină că sunt absolut necesari carbohidrații pentru o alimentație sănătoasă, dar trebuie consumați doar dimineața sau la prânz. Ea nu este deloc de acord cu dietele care nu conțin carbohidrați, apreciind că persoanele care le utilizează nu slăbesc sănătos, ci pierd rapid în greutate, pentru ca apoi să pună rapid la loc kilogramele pierdute.

 

„Mulți am văzut că merg pe dietele low-carb. Dar nu sunt bune pentru sănătate. Rar au fost oamenii pe care i-am văzut că se pot menține, e foarte greu. Ajungi low și a apoi o iei repede în sus”, a spus vedeta.

 

Alimentația sănătoasă trebuie combinată cu mișcarea. Pentru a le arăta oamenilor că sportul se poate face și cu ceea ce avem prin casă, nu doar la sală, Michelle Nedelcu a prezentat un scaun, o mătură și două sticle. De asemenea, nutriționista susține că a avut momente când s-a antrenat și din propria locuință, chiar dacă are studio.

 

„Eu am zis că e mult mai ușor pentru lumea care ne urmărește să adaptăm acasă. Mie mi se pare absurd să trimit acum oamenii să-și cumpere gantere, costă. Eu am avut momente în care cu acestea m-am antrenat și aveam studioul meu. Nu aveam timp și eram prea obosită să mai fac, făceam acasă”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest