Sensy a ales deja materialul pentru rochia de mireasă: "Simplicitatea învinge"

 

Influencerița Sensy se pregătește să îmbrace rochia de mireasă, în cel mai important moment al vieții ei. Emoționată și nerăbdătoare, aceasta a făcut dezvăluiri despre cununia religioasă ce va avea loc în curând. Într-un interviu la Xtra Night Show, Sensy a declarat că va plânge mult la momentul cununiei religioase, deoarece va fi o conexiune foarte apropiată cu Dumnezeu. Data nunții nu a fost dezvăluită, dar influencerul a dezvăluit că și-a găsit deja materialul potrivit pentru rochia de mireasă, dar încă nu a ales modelul exact.

Cu toții știm că nunta este un eveniment foarte important pentru o femeie, iar momentul în care îmbracă rochia de mireasă este unic și special. Sensy nu face excepție și se pregătește cu atenție pentru acest eveniment special. Cu toate că nu a dezvăluit data nunții, influencerița a spus că mai este puțin timp până când va avea loc.

Aștept cununia religioasă, știu că este un moment foarte special și cu siguranță voi plânge mult, pentru că este în fața lui Dumnezeu. Așa, doar cununia civilă, nu mi se pare că schimbă în niciun fel, nici actul nu schimbă. În zilele noastre, nici un copil nu schimbă.”, a declarat Sensy, la Xtra Night Show

În plus, Sensy a afirmat că va alege un model simplu de rochie de mireasă, care să fie pe placul ei și care să nu iasă niciodată din tendințe. Materialul din care va fi confecționată rochia este de o calitate foarte bună, iar acest detaliu este unul foarte important pentru ea.

”Am mers pe simplu, cu care nu o să dau greș niciodată. Este sirenă, pe lângă corp, foarte simplă, detaliul important este că este dintr-o calitate foarte bună. Pun preț pe voia mea bună și să fiu bine dispusă. Nu m-am apucat încă de ea și mai sunt două luni.”, a mai spus ea

Despre schimbările pe care le-a adus cununia civilă în viața ei, Sensy a declarat că nu s-au produs schimbări majore, cu excepția numelui pe care îl vede foarte rar. Cu toate acestea, influencerița așteaptă cu emoție cununia religioasă, considerând că va fi un moment foarte special și unic în viața ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest