Sensy a publicat un video cu iubitul ei: „Are 1 milion de vizualizări, mulți nu s-au prins!”

 
+2 click pentru
galerie

Videoclipul postat de influenceriță pe Tik-tok s-a viralizat rapid și a strâns peste 2000 de comentarii, dintre care peste 99% dezaprobatoare.

 

Sensy a dat o mega-lovitură pe tik-tok, cu un video în care apare împreună cu iubitul ei. Monjatul respectiv a adunat peste un milion de vizualizări și 2000 de comentarii și asta din cauza unui filtru pe care i l-a aplicat bărbatului din viața ei. Vloggerița a aplicat un filtru de îmbătrânire peste figura iubitului ei și a scris în dreptul pozelor din colaj că ar avea 63 de ani! Acest fapt a stârnit o grămadă de comentarii negative, fiind acuzată că stă cu „moșneagul” cu pricina pentru bani. În realitate, iubitul influenceriței a împlinit recent 35 de ani, iar poza reală cu el a fost publicată pe contul de facebook al lui Sensy, făcută de stadionul Camp Nou.  

 

„Este un filtru care te îmbătrânește, cool old. Mai amuzant a fost că ei nu s-au prins că este o farsă, s-au luat de faptul că am mințit că eu am 23 de ani. Acolo a fost păcăleala. Poza reală cu el este pe facebook, iar conținutul meu este foarte diferit. Filtrul l-am folosit pe TikTok. I-am arătat după ce am urcat poza. E foarte amuzant că are un million de vizualizări acel video, și 2000 de comentarii, din care 99% nu s-au prins: ”De-acolo sunt Sensy banii” și câte și mai câte comentarii. Dar cele care au iubiți mai în vârstă au comentat că iubirea nu are vârstă”, s-a amuzat Sensy în cadrul emisiunii Xtra Night Show.  

 

Sensy a recunoscut că nu a avut timp să răspundă tuturor comentariilor de pe TikTok de la videoclipul cu pricina, dar la unul dintre ele, în care o doamnă afirma că e foarte slabă, vloggerița nu s-a mai putut abține. ”Eu mereu am fost slabă, de asta mi-am pus sâni, să nu mai fiu așa slabă. Nu depinde de mine, adică... Nu am nici 50 de kilograme. Sunt slabă. Eu am și un blog de food, dacă vedeți acolo ce postez... Nu prea obișnuiesc să răspund mesajelor, dar mă uit să văd dacă este cont fals, dacă este femeie, dacă are copii și aici am simțit nevoia, pentru că părea un om normal. Poate-poate reușesc să îi schimb starea de spirit, pentru că astfel de chestii vin de la niște frustrări”, a povestit Sensy la Xtra Night Show.

 

Totodată, Sensy a vorbit la emisiunea moderată de Capatos și de planurile de nuntă, spunând că după cununia civilă are programat „un mic party”, pe lista scurtă regăsindu-se 130 de apropiați, în vreme ce nunta mare o va face la Tulcea, la data de 20 mai, în 2023.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest