Sensy va avea o mulțime de invitați la cununia civilă: „Și noi mergem, și ei trebuie să fie chemați”

 

Cunoscuta influenceriță a vorbit la Xtra Night Show despre cele două evenimente majore care vor avea loc în scurt timp în viața ei! De ce a ales Sensy să facă nunta în luna mai!

 

Sensy și-a făcut planurile pentru cele două evenimente însemnate din viața ei ce se apropie, anume cununia civilă și nunta. Chiar dacă a tăiat cât a putut de pe lista de invitați pentru cununie, progrmată la data de 30 septembrie, tot au rămas minim 150 de invitați, astfel încât vedeta spune că evenimentul va fi o mini-nuntă. Ziua cea mare se apropie, iar Sensy a recunoscut că nu are totul pus la punct, așa că a cerut o mână de ajutor și în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

 

„Mi-ar prinde bine un ajutor la cununie. Am dat așa un zvon în țară, am primit propuneri, dar să văd ce se leagă, cu cine colaborez. Aș vrea pentru aranjamente florale, pentru tot, mai ales să-mi țină agenda aia, să vorbească cu fotograful, să facă totul. Cununia civilă va fi o mini-nuntă. Vom avea 150 de persoane, cam așa. Inițial am vrut ceva restrâns, dar când i-am pus pe foaie s-au strâns mulți. Și noi mergem, și ei trebuie să fie chemați”, a spus Sensy la Xtra Night Show.

 

Influencerița a mai precizat că a fixat ca nunta să aibă loc în luna mai a anului viitor fiindcă ea este născută în mai. „Noi fiind gemeni, eu sunt în mai, mi-am dorit ca nunta să fie în mai. Mai este o lună frumoasă, dar sper să nu plouă. Cununia civilă este afară, în aer liber, nunta din mai nu”, a spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest