Serghei Mizil, după ce a fost actor în Penitenciarul Rahova: ”Am avut toți comportamentul de acolo, de la pârnaie”

 

Afaceristul a vorbit în exclusivitate la Xtra Night Show despre rolul pe care l-a avut în „Visul”, peliculă filmată în Penitenciarul Rahova. Cum a fost interacțiunea cu deținuții.

 

La începutul acestei săptămâni a avut loc premiera filmului Visul, inspirat din fapte reale, care prezintă povestea lui Vlad Logigan. În această peliculă apare și regretatul Nosfe, dar și Serghei Mizil, cel care a jucat rolul unui deținut în acest lungmetraj. În exclusivitate pentru XNS, afaceristul a vorbit despre film, dar și despre condițiile găsite la Rahova.

 

„Noi am filmat foarte mult în penitenciar (...) Au făcut o masă mare, cu o brățară de pușcăriaș cu Serghei pe ea (...) Au făcut o secție nouă acolo care e chiar șmecheră, cu televizoare și să vezi reacția lor în sală. Nu se văd în film, dar am avut toți comportamentul de acolo de la pârnaie”, a declarat Seghei Mizil, la Xtra Night Show.

 

Afaceristul a mai spus: „E foarte civilizată treaba. Cei care ne serveau la masă erau cu haine albă de bucătar. Erau deținuți, ei au făcut mâncare, tot. Mâncare au, dar au magazin, au frigider în cameră (..) Din 50, cred că 40 au venit să mă pupe și asimilează cum vorbești, nu îmi dau seama, dar am fost aproape de ei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest