Serghei Mizil, la Xtra Night Show: „Toți prietenii m-au făcut!”

 

Ajuns la 68 de ani, Serghei Mizil a făcut o declarație uluitoare: nu are în acest moment un prieten adevărat alături.

 

Succesul în afaceri nu merge mână în mână cu cel din viața socială. Cel puțin nu în cazul lui Serghei Mizil. Omul de afaceri, invitat în platoul Xtra Night Show a făcut o mărturisire tulburătoare: nu are în acest moment vreun prieten adevărat, el pierzându-și încrederea în oameni.

 

El a spus că până și prietenii vechi, din copilărie, nu-I mai sunt alături. Și a recunoscut că de multe ori certurile au pornit de la lucruri mărunte. El s-a simțit trădat și consideră că era invidiat de cei pe care-I considera apropiați. „N-am prieteni. Toți care am fost din copilărie m-au făcut. E trist, dar adevărat.  Cu toată lumea m-am certat, m-am certat pe lucruri aiurea. Toți m-au ars pe drum. Majoritatea erau prieteni cu mine, dar mă invidiau. Cu toți am ajuns la aceleași discuții, fără să le fac nimic. N-am încredere în nimeni”, a spus Serghei Mizil, la Xtra Night Show.

 

Serghei Mizil, 68 de ani, nu-și asumă vreo responsabilitate în cazul prieteniilor năruite de-a lungul timpului. El a spus că mereu a fost trădat de prieteni șia ținut să sublinieze că, spre deosebire de ei, el a fost întotdeauna corect cu oamenii din viața lui. „Sunt foarte corect. Nu am ars niciun prieten niciodată, am fost curățat de toți prietenii. Eu dacă sunt cu cineva, merg până în pânzele albe. Am fost pus în situația să îl torn sau să îl fac pentru avantaje foarte mari și niciodată nu am făcut chestia asta”, a spus afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest