Shondy, dezvăluiri la Xtra Night Show: „Inelul este cu 53 de diamante. Și dacă era de plastic, tot ziceam Da!”

 

Cântăreața a trăit cel mai frumos moment din viața sa în această toamnă, la Paris, când a fost cerută de Cătălin Rotaru, unul dintre cei mai cunoscuți impresario din România.  

 

Shondy iubește și asta se observă de la kilometrii distanță. Artista a rememorat în cadrul emisiunii Xtra Night Show sejurul de la Paris în care a spus marele DA, dar a declarat că nu a programat încă nunta și nici nu a pornit în căutarea rochiei de mirească, planurile în acest sens fiind deturnate de pandemia de covid 19.

 

„M-am logodit de mult, dar nu am făcut petrecere. A fost doar o chestie între noi doi. Adică m-a cerut și am zis Da. A fost la Paris. Inelul e cu 53 de diamante. Și dacă era din plastic, eu tot ziceam Da. Îl mai dau jos, mai ales că acum am slăbit, și mai pică. Nu am plănuit nunta, pentru că suntem derutați și cu asta, cu Covid-ul. Cu nunta nu ne grăbim. Nu m-am gândit încă la rochie, când îmi vine rândul atunci mă duc să caut rochie. Nu se poate face acum nimic din cauza pandemiei”, a spus Shondy aseară, la Xtra Night Show.  

 

Artista a fost cerută în căsătorie de Cătălin Rotaru, unul dintre cei mai cunoscuți impresari români. Evenimentul a avut loc la Paris, iar la vremea respectivă protejata lui Alex Velea a spus la Antena Stars: ,,Eram la Paris, ne-am dus să ne plimbăm puțin. La un moment dat a început să tremure, s-a pus în genunchi și mi-a spus ca vrea să mă vadă în fiecare dimineață lângă el. Atunci când s-a pus în genunchi, eu m- am așezat lângă el. A fost foarte frumos. Încă nu am stabilit data nunții, deocamdată ne gândim și o sa vedem. Am plâns de emoții, de bucurie''.

 

Seara trecută, Shondy a dat un veritabil recital în platoul Xtra Night Show, demonstrând că poate cânta diferite stiluri muzicale. Asta și datorită bagajului de cunoștințe în domeniu pe care-l are. Ea a studiat prima dată pianul și vioara la vârsta de 12 ani la Deva, iar mai apoi a intrat la Conservator. A urcat pe scenă încă de la o vârstă fragedă, iar de atunci pasiunea ei pentru muzică a fost din ce în ce mai mare, iar familia a susținut-o tot ceea ce face. Shondy nu doar că a mărturisit, ci și a demonstrat în exclusivitate la Xtra Night Show că poate cânta orice stil muzical, de la muzică populară la jazz.

 

''Nu imit. Cânt cumva în stilul meu cu timbrul meu. Îmi place foarte mult să cânt. Pot și muzică populară de la mine din Banat. Nu îmi folosesc timbrul pe același gen de muzică, îl schimb tot timpul. Nu știu dacă e bine. Pentru că dacă scot cât mai multe piese ajung să nu mă recunoască lumea'', a declarat Shondy la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest