Silviu Prigoană, un nou atac la adresa Adrianei Bahmuțeanu: „Ce explicații să aibă când eu am filmări”

 

Omul de afaceri își acuză fosta soție că nu a venit la toate vizitele pe care le-a decis instanța, lăsându-i pe cei doi copii cu ochii la gard.

 

Silviu Prigoană a prezentat mai multe filmări în care Maximus și Eduard își așteaptă mama, dar aceasta nu mai apare. El o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că a venit doar la 60 din cele 100 de vizite anuale pe care judecătorul i le-a acordat. Omul de afaceri a făcut și o serie de aprecieri, susținând că prezentatoarea TV nu a venit la vizite pentru că se trezește târziu, ca o vedetă.  

 

”Ea a venit în multe zile, dar în niciuna din aceste zile filmate nu a venit. Am și zile filmate în care a venit. Avea program de vizită 100 de vizite pe an. La vreo 60 s-a prezentat, la 40 nu s-a prezentat. Vizita la copii nu este o obligație, e un drept. Nu a obligat-o judecătorul să își vadă copii. Ea se trezește la 19:00, cum să vină. Vedetele așa se trezesc, nu ca noi muncitorii de la 5:00 dimineața. Ea le promitea seara că vine, dar nu venea. Au fost și zile când anunța că nu vine la 10:00 și vine la 10:30 sau 11:00. spunea că e în taxi sau altceva. Erau primul și al treilea weekend din lună. Adriana nu are explicații, ce explicații să aibă când există filmări audio-video”, a spus Silviu Prigoană.

 

Totodată, Silviu Prigoană a mai susținut că a fost amenințat de Adriana Bahmuțeanu că dacă nu i-l va lăsa pe Eduard va face circ în presă. ”În ziua în care a venit în venit în America, a trimis avocatei că vrea să țină copilul la ea, iar dacă nu sunt de acord, face circ în presă. Am dovadă cu spusele avocatei. Poate să confirme oricând”, a mai spus omul de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest