Simona Gherghe, dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show despre începuturile carierei: „Am nimerit fix în timpul unui breaking news!”

 

Vedeta a rememorat ziua care i-a schimbat radical viața. S-a întâmplat cu 20 de ani în urmă, când a intrat prima oară în studioul Antena 1.

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Simona Gherghe a povestit care au fost primii pași în carieră, în București. După un an în care a fost corespondent al trustului pentru Iași, fata de 23 de ani, cât avea atunci, a fost chemată în Capitală, pentru a da o probă. A venit cu trenul de noapte și cu ambiția că va reuși. A ajuns pe platouri într-un moment foarte important și agitat, la Antena 1, atunci când erau funeraliile Reginei Mamă Elisabeta.

 

”Știam că trebuie să le arăt că sunt foarte, foarte bună, pentru că nu exista varianta să mă întorc acasă. În mintea mea de atunci orice întoarcere acasă ar fi fost similară unui eșec și nu aș fi acceptat treaba asta, să mă întorc cu coada între picioare acasă. Mi s-a părut copleșitor faptul că i-am cunoscut atunci, într-o zi de aprilie, pe toți oamenii pe care îi știam de la televizor, pe Sandra, pe Radu Coșarcă, am nimerit fix în timpul unui breaking news”, a povestit Simona Gherghe.

 

A fost momentul zero pentru prezentatoarea TV! Mi-au spus că era bine, că a decurs natural. Mi-au propus să prezint jurnalele de la orele 13:00 și 17:00, dar și să fiu reporter special pentru Observatorul de la ora 19:00. Asta a fost istoria unei zile care mi-a schimbat viața”, a adăugat vedeta Antena Stars.

 

În cadrul interviului acordat XNS, Simona Gherghe a vorbit și despre emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii: „A fost un sezon lung, cel mai lung de când sunt la cârma emisiunii. Resimt acum, atât eu, cât și concurenții. Nu e ușor să fii două ore în fața telespectatorilor. Eu permanent le spun că e expriența vieții lor, știu de la ceilalți concurenți din sezoanele trecute. Am spus că minim patru cupluri se vor căsători. E un premiu important, de 40.000 de euro, care înseamnă un început în viață. Dincolo că suntem lideri de piață e importantă comunitatea care s-a dezvoltat în jurul emisiunii. Sunt o grămadă de fani”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest