Smiley și Gina Pistol nu se grăbesc cu nunta: „Pentru noi e o formalitate!”

 

În exclusivitate la Xtra Night Show, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre planurile de viitor. Ce spun despre un al doilea copil!

 

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi au devenit părinți, micuța Josephine aducându-le zilnic zâmbetul pe buze. Dar ei nu au planuri în viitorul apropiat de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu ori la starea civilă, considerând că formează deja o familie, iar actele nu ar însemna mai nimic.

 

Smiley a mărturisit, în exclusivitate la Xtra Night Show, că el împreună cu Gina Pistol și Josephine formează deja o familie, astfel că un act nu ar putea schimba nimic între ei, dar cu toate astea nu ignoră definitiv acest eveniment. “Nu știu ce sa zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi in acest moment, dar o sa va anunțam”, a declarat Smiley.

 

Și Gina Pistol are aceeași optică în privința căsătoriei la starea civilă. Prezentatoarea TV împărtășește opinia lui Smiley în privința mariajului, precizând însă că vor face acest pas, doar că la momentul potrivit, în aceste momente fiind mai fericiți ca niciodată. “Noi suntem ca și căsătoriți. Când o sa fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a declarat Gina Pistol la Xtra Night Show.

 

Cei doi sunt cei mai fericiți părinți din lume, după ce în viața lor a apărut micuța Josephine, dar nu ar spune nu unui nou bebe. Cu o singură condiție: ca lumea să-i lase să se iubească. Cântărețul s-a legat de momentul în care fanii l-au criticat pentru sărutul cu iubita lui din mediul online, iar răspunsul a fost unul destul de incert în privința unui frățior sau a unei surioare pentru Josephine. “Asta nu știu. Dacă nu ne mai lasă lumea sa ne pupam, nu putem”, a declarat Smiley.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest