Soacra lui Gabi Bădălău intervine în premieră în scandalul momentului: „Știți de unde a început totul? Claudia nu a vrut să intre acolo!”

 

Mama Claudiei Pătrășcanu a sărit în apărarea fiicei ei în conflictul care pare fără final cu fostul soț, Gabi Bădălău.

 

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este fără final. În el s-a implicat pentru prima oară și mama artistei, care, în mod firesc, i-a ținut partea acesteia. Domnica Pătrășcanu îl condamnă pe afacerist pentru comportamentul pe care îl are, atât față de fosta soție, cât și față de copii.

 

”Să-i fie rușine lui Gabi Bădălău și familiei lui. Sunt foarte supărată. În șase ani nu m-am băgat, am preferat să-mi păstrez rolul de bunică, iar peste Claudia nu m-am băgat. Dar lui chiar nu îi este rușine? I-au adus atâtea acuze acestei ființe care le-a dăruit doi copii și nu a greșit cu nimic în familia lor. De șase ani o tot trimite la psihiatria. Le spune copiilor că mama lor are probleme psihice. Aseară a declarat că este bună de dus la Obregia”, a spus Domnica Pătrășcanu la Xtra Night Show.

Femeia a mai lăsat să se înțeleagă că neînțelegerile în cuplu au pornit când fiica ei nu a vrut să intre într-un club de swing. ”Vin și pur și simplu ne pun întrebări la care nu știm ce să le răspundem. A venit cu acea poezie cu care eu m-am crucit la 60 de ani, nu am auzit niciodată așa ceva. Doamne ferește. Copilul de 9 ani a venit și mi-a spus că l-a învățat bunicul. Claudia este prea bună, ea nu a spus tot, dar eu vă spun. Știți de unde a pornit toată buba la ei? Au fost într-o vacanță și au intrat într-un club unde se făcea schimb de parteneri, iar Claudia nu a vrut să intre acolo. Voi știți ce am văzut în familia aia? Maică-sa a îndrăznit să dea mesaje la un preot și să-i spună că îmbracă biserica în tot ce are nevoie, inclusiv în aur, doar să nu o mai primească pe Claudia în biserică. Ei au sufletele pierdute pe viață. Noi nu facem nimic, nu m-am băgat în viața lor. Claudia nu-i poate suna pe copii și trebuie să-i sune pe bunici sau alte persoane”, a mai spus aceasta.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest