Sorana Darclee, poveste de iubire din copilărie: „Eram elevi amândoi”

 

În ultimii ani, Sorana Darclee a trecut prin momente dificile, printre care se numără divorțul și lupta cu depresia. Însă, a găsit puterea să se ridice și să meargă mai departe, iar acum se bucură din nou de o poveste de dragoste frumoasă alături de actualul ei iubit.

Cei doi se cunosc de când erau copii, au fost colegi de clasă în generală și au mers împreună la liceu, până când au ajuns în clasa a X-a. După aceea, au mers pe drumuri diferite și s-au pierdut din vedere, până când au avut o reuniune de clasă la 20 de ani de la terminarea liceului și s-au reîntâlnit. A fost atunci când au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și au început o poveste de dragoste frumoasă.

Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Sorana Darclee a povestit despre cum a început povestea de dragoste cu actualul partener de viață. "Eram elevi amândoi, eram în generală, am trecut prin liceu, în clasa a X a, în semestru II, eu am plecat din Iulia Hașdeu și atunci ne-am rupt unul de celălalt, și viața ne-a dus pe alte meleaguri și către alte povești și după 20 de ani, Dumnezeu a vrut să ne reîntâlnim, cu reuniunea de clasă, de școală, la 20 de ani de la terminarea liceului și așa a început toată această poveste", a povestit Sorana.

Artista pare să fie extrem de îndrăgostită de actualul ei iubit și nu poate ascunde zâmbetul de pe buze atunci când vorbește despre el. "Ne-am dat seama că venim din mult mai multe vieți împreună, pentru că vrem să trăim și mai multe vieți împreună. Așa că, da, este povestea vieților noastre. E o iubire superbă", a declarat Sorana.

Deși a avut parte de momente dificile, Sorana Darclee a reușit să își găsească fericirea alături de actualul ei iubit și este bucuroasă să împărtășească această poveste de dragoste frumoasă cu publicul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest