Soția lui Flick, atac furibund la adresa Oanei Zăvoranu, după ce a umilit-o pe internet: “Nivel intelectual scăzut. A ajuns-o bătrânețea”/ VIDEO

 

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul autohton! După ce Oana Zăvoranu a făcut-o cu ou și cu oțet pe soția lui Flick, acuzând-o de faptul că profită de partenerul de viață pentru a-și crește numărul de followerși pe instagram, Denisa Filcea a răbufnit și a lansat un atac furibund la adresa “Queridei”.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor și pe soția lui Flick pentru activitatea pe care o are în mediul online, spunând de aceasta că profită la maximum de imaginea omului de radio pentru a deveni faimoasă pe social media.

Enervată la culme de spusele Oanei Zăvoranu, Denisa Filcea a lansat un atac dur la adresa acesteia, declarând că nu o interesează deloc ce zvonuri lansează actrița, însă a ținut să precizeze că a-i da replică, ar însemna “să mă cobor și să mă lupt în mocirlă”.

”Nu mă procupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă intersează ce spun, personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspund până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă. Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare persoanaă, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani.”, a spus ea la Antena Stars.

Și chiar dacă a spus că nu și-ar dori să declanșeze un scandal, Denisa Filcea a mărturisit în continuare că este de parere că Oana Zăvoranu se comportă așa cu persoanele pe care nu le cunoaște din cauza unor “traume nerezolvate din copilărie”, completând cu faptul că cei care o urmăresc sunt niște oameni “cu un nivel intelecual egal ca al unui copil care învată să meargă târâș”.

”Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiuniile ei, e plină de frustări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva. Se agață de persoane care în momentul de față sunt apreciate și e băgată în seamă de o comunitate cu un nivel intelectual egal ca al unui copil care învață să meargă târâș și atunci e interesantă”, au mai fost câteva dintre cuvintele pe care Denisa Filcea le-a spus la adresa Oanei Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest