Stelian Ogică, victima unei tentative de omor? „Am zis să nu-mi dea vreun ciocan în cap!”

 

Cel supranumit „Spaima Loteriei” a fost băgat în șanț cu tot cu bolidul lui de lux. Stelian Ogică a povestit de Xtra Night Show de la ce a pornit scandalul.

 

Stelian Ogică spune că și-a văzut moartea cu ochii zilele trecute, când a fost acroșat de un tir, când se pregătea să facă dreapta, pe drumul spre casă. La emisiunea Xtra Night Show, vedeta a povestit cum a ajuns să le facă plângere penală celor doi atacatori.

             

Totul s-a întâmplat în localitatea Stoenești, județul Giurgiu, unde locuiește Ogică. Apreciind că mașinile de mare tonaj îi distrug strada, acesta le-a cerut tiriștilor să ocolească zona, să o ia pe altă parte. Unii s-au conformat, dar alții au sărit la scandal. „Cu două minute în urmă ne-am certat. Le-am cerut celor care tranzitează să nu mai treacă pe acolo. Unii și-au cerut scuze, ăsta a sărit la bătaie. I-am zis că nu e corect ce face. La mine la poartă îmi spui tu ce să fac și mă întrebi cine sunt?”, și-a început Stelian Ogică istorioara.

 

Așadar, unul dintre șoferii de tir a coborât din mașină fluturând un ciocan pe care era pregătit să-l folosească. Intuind pericolul, dar luându-și măsuri de precauție, filmând scenele de groază, Stelian Ogică a căutat să plece, pentru ca scandalul să nu degenereze.

 

După schimbul de replici cu campionagiul, Ogică s-a urcat în mașină și a vrut să facă dreapta pe strada unde are casa. Cu semnalizarea pornită a fost acroșat de campionagiu și a ajuns în șanț: „Am avut o discuție și după am plecat spre casă, am zis să nu-mi dea vreun ciocan în cap. Au venit după mine, erau și el și taică-su. Cel din față era taică-su, cel din spate era el, două camioane. Când am dat semnal să merg spre casă, au dat peste mine și m-au băgat în șanț”.

 

Drept urmare, Ogică le-a făcut plângere penală celor doi, considerând că a fost victima unei tentative de omor. Cum în zonă sunt camera de luat vederi, există și o serie de filmări ce sunt acum la poliția din Giurgiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest