Stephan Pelger a ieșit după 10 zile din clinica de dezintoxicare: „Cu foarte puține pastile”

 

Cunoscutul designer a povestit la Xtra Night Show prin ce a trecut în procesul de dezintoxicare. Care este starea lui actuală.

 

În platoul Xtra Night Show, Stephan Pelger a vorbit fără ocolișuri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Faptul că a consumat substanțe interzise, dar și insomniile care nu i-au dat deloc pace în ultima perioadă, l-au adus pe cunoscutul designer într-o clinică de dezintoxicare.

 

Stephan Pelger a avut nevoie doar de zece zile pentru a se pune din nou pe picioare. Vedeta spune că și-a revenit și se simte un cu totul alt om, având în vedere că înainte lua pastile cu pumnul, iar acum ia numai 3 pastile pe zi. El a mai spus că după tratament mai are nevoie doar de un psiholog. În exclusivitate la Xtra Night Show, designerul a povestit experiența pe care a avut-o la dezintoxicare.

 

”Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos.”, a declarat Stephan Pelger, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest