Suma incredibilă pe care Claudia Pătrășcanu o pretinde de la Gabi Bădălău, dacă va câștiga procesul de divorț: „Este absurd!”

 

Gabi Bădălău a făcut dezvăluiri uluitoare din procesul de divorț controversat in care este protagonist cu Claudia Pătrășcanu. Afaceristul a mărturisit care este suma incredibilă pe care mama copiilor lui o pretinde de la el.

Gabi Bădălău a intervenit telefonic in emisiunea “Xtra Night Show” și a dezvăluit detalii despre divorțul controversat dintre el și Claudia Pătrășcanu! Potrivit spuselor sale, mama copiilor lui i-ar cere 15.000 de euro pe lună, pentru creșterea celor doi băieți.

„Am înțeles că ar vrea custodie exclusivă. Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult.”, a spus Gabi Bădălău, în exclusivitate pentru „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Gabi Bădălău susține că are în posesie foarte multe materiale incriminatorii cu Claudia Pătrășcanu, însă nu își dorește să le folosească pentru că este mama copiilor săi.

„Ferească Dumnezeu să dau eu toate materialele pe care le am cu ea. Nu e posibil să îmi influențeze copiii în felul ăsta. Fă-mi mie tot ce vrei, dar lasă copiii. Am chemat echipa mobilă de la Protecția Copilului când mi-a zis că sunt bolnavi și i-am cerut să mă lase să intre în casă. Au constat că copiii sunt bine, dar doamna aia mi-a zis că nu o poate obliga pe Claudia sa mi-i dea. (...) Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location.​”, a mai spus afaceristul la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest