Tatăl Andreei Bălan, acuzații grave la adresa Andreei Antonescu: „O jignea pe fiica mea că nu are voce și că este doar dansatoare”/ VIDEO

 

Tatăl Andreei Bălan a adus acuzații grave la adresa Andreei Antonescu, la mai bine de două decenii de la destrămarea trupei Andre! Săndel Bălan a dezvăluit că artista „a împachetat” greșelile pe care le-a făcut în urmă cu 20 de ani într-o manieră care să nu îi afecteze imaginea, dar adevărul este cu totul și cu totul altul.

Andreea Antonescu a fost pusă la zid de tatăl Andreei Bălan, după ce bărbatul a scos la iveală amănunte incredibile pe care le-a ținut ascunse mai bine de două decenii. Declarațiile lui vin imediat după ce atât propria lui fiică, cât și Antoneasca au susținut că Săndel Bălan ar fi plecați cu toți banii strânși de cele două cântărețe in cadrul celebrei trupe care a rezistat doar trei ani.

Ea vorbește frumos despre greșelile ei, dar nu și despre ale altora. Luau 1.000 de dolari și ăștia se împărțeau la doi. 100.000 de dolari am câștigat, adică vreo 70 de mii de euro, bani care au fost investiți înapoi. Am cumpărat un apartament, două mașini, clipuri făcute, filmări, pe ele au fost banii. Am fost în concediu, dar ea a zis că nu am fost nicăieri., a spus Săndel Bălan, citat de Dan Capatos la „Xtra Night Show”.

Totodată, Săndel Bălan a infirmat și faptul că războiul și neînțelegerile dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu ar fi pornit de la el, relatând un episod la care a fost martor.

Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei. N-a spus că s-a tăvălit cu Iustin din Mizil și de-aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în PlayBoy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit. I-am făcut imagine frumoasă. A spus că noi le întărâtăm pe ele, când ele se certau la toate evenimentele și Antonescu o jignea pe Andreea că nu are voce și e doar dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a mai spus Săndel Bălan.

Ce răspuns i-a dat Andreea Antonescu lui Săndel Bălan

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Andreea Antonescu a mărturisit că nu își dorește să dea curs unui conflict a cărui sămânță se află în trecut și din respect pentru tatăl Andreei Bălan se va abține de la comentarii acide, însă chiar și așa, a ținut să precizeze că cel care a convins-o să pozeze în PlayBoy a fost chiar el.

„Partea cu relația pe care am avut-o mi-o asum. Dar domnu' Dan, de ce m-ai convins să pozez în PlayBoy, ca să se destrame trupa? Acuma, fiecare are dreptul să facă ce vrea, eu sunt o persoană care și-a sumat ce a făcut și îmi asum în continuare, pentru că am făcut o grămadă de greșeli și am învățat din ele, poate că o să le mai fac. Nu o să stau să comentez punctele de vedere ale altei persoane. Pe domnul Bălan îl respect strict pentru că e tatăl Andreei, pentru că, la un moment dat, și-a pus umărul în trupa Andre”, a spus Andreea Antonescu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest