Tavi Colen a ajuns din vacanță direct pe masa de operație: „Am alunecat de pe un yacht”

 

Plimbarea pe mare s-a încheiat rău pentru cântăreț, după un moment de neatenție. Dezvăluiri exclusive la Xtra Night Show.

 

Un moment de neatenție i-a stricat vacanța lui Tavi Colen, care a trebuit să renunțe astfel la croazieră, având nevoie de operație. Artistul a alunecat de pe scara yacht-ului și, chiar dacă prietenii au sărit să-l ajute, acesta s-a ales cu un picior rupt. În exclusvitate pentru Xtra Night Show, Tavi Colen a mărturisit că a suferit o ruptură de ligament în momentul în care a căzut de pe yacht. 

 

„Mi-am rupt și eu piciorul. Magician medicul, deci n-am știut când m-a operat, după trei ore zice <<Ia ridică-te și du-te acasă că ții patul ocupat>>. (...) Să îi dea Dumnezeu sănătate, deci minuni. Nu mai puteam călca în el. Ruptură de ligament. Am alunecat pe o scară de pe un yacht și am căzut în apă, peste bord. Faza e că s-a mai ales și nașul meu cu o întindere de ligament, nu mai ridică mâna. Trăgeau să mă ridice din apă, unul a căzut în apă”, a mărturisit Tavi Colen, pentru Xtra Night Show.

 

Recuperarea a mers foarte bine pentru artist, interdicția majoră pe care o mai are acum ține de urcatul scărilor: „După câteva zile am început să merg normal, nu am voie să urc scări. Cea mai mișto întâmplare a fost când m-am dus să mă consult. (...) Mi-a făcut o înjecție și am mai mers două săptămâni. Sunt ok, merg, nu mă mai urc pe yacht doi trei ani așa. Ăștia râdeau de mine. Norocul meu că mașina e cu cutie automată și am mers doar cu piciorul drept până acasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest