Tavi Colen, noi amănunte despre destrămarea trupei Talisman! Ce a spus despre Alin Oprea: “Bagă-ți-le undeva!”/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii “Xtra Night Show”, Tavi Colen a oferit noi amănunte referitoare la destrămarea trupei Talisman. Artistul l-a menționat și pe fostul coleg, Alin Oprea, căruia i-a adus o serie de reproșuri.

Este cunoscut faptul că trupa Talisman s-a despărțit cu mare tam-tam, după ce Alin Oprea a trecut toate drepturile de autor pe numele lui, fără să îl includă și pe Tavo Colen, care a fost de altfel fondatorul trupei. Între cei doi foști prieteni au rămas foarte multe lucruri nerezolvate, motiv pentru care între ei nu există nicio cale de împăcare, după cum a precizat cu vehemență Tavi Colen.

În cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Tavi Colen a mărturisit că atunci când îi era lumea mai dragă a fost răpus la pământ de gestul făcut de Alin Oprea, iar dacă nu ar fi avut-o pe Ema, partenera sa de viață, alături, probabil că nu ar fi rezistat pe linia de plutire.

„Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan”, a spus Tavi Colen în emisiunea ”Xtra Night Show”.

Mai mult decât atât, Tavi Colen a dat vina pe Alin Oprea pentru destrămarea trupei Talisman, susținând că din cauza lui a fost nevoit să o ia de la capăt din nou, fără să mai aibă nicio resursă.

”Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a mai adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest