Taxă de 10 lei pentru vizionarea unei garsoniere din București! Câți bani a încasat proprietara!

 

Femeia s-a trezit cu un refugiat ucrainean în garsonieră. Ea a povestit la Xtra Night Show cum a reușit să-l scoată din locație.

 

O femeie din București vrea să vândă o garsonieră de 21 de metri pătrați în Bulevardul Timișoara. La un preț decent: 23.000 de euro. Toate bune și frumoase, numai că proprietara s-a hotărât să perceapă o taxă, ce-i drept modică, pentru toți cei care vor să vizioneze garsoniera. În exclusivitate la Xtra Night Show, femeia a explicat de ce a luat această decizie: pentru că avea multe cereri de vizionare a garsonierei, nimeni nu o cumpăra, drept urmare trebuia să facă o grămadă de drumuri degeaba până la locație.

 

Femeia a mărturisit că pentru fiecare vizionare vrea să obțină 10 lei, dar până acum nu a primit decât 30 de lei. Aceasta susține că vrea să obțină din vinderea locuinței de 21 mp suma de 23 de mii de euro, unde cumpărătorul va dispune de un balcon, baie, bucătărie, dormitor, dar și de două debarale. Proprietara a mai povestit că s-a trezit într-o dimineață cu un refugiat din Ucraina în garsonieră, după ce ar fi lăsat cheia sub un ghiveci.

 

„Să-mi plătească și mie tramvaiul, nu? 10 lei. Eu nu închiriez, eu o vând, îmi doresc 23 de mii de euro. 21 de mp cu balcon, cu baie, cu bucătărie și mai sunt și două debarale. A fost închiriată cinci ani, dar nu am mai închiriat-o pentru că nu am mai găsit chiriași serioși. Am lăsat cheia sus, în ghiveci, ca să se prezinte garsoniera singură și am găsit un ucrainean dormind aici și l-am scos cu o cafea și o țigară. Agenția imobiliară a vizionat și mi-a pus cheia acolo și cineva care făcea curățenie a văzut. L-am găsit dimineață dormind aici. 30 de lei am câștigat, doar trei vizionări, pentru că făceam trei, patru pe zi și nu-mi dădea nimeni nimic. Tot e bine, că eu merg, de fapt, cu trotineta”, a mărturisit femeia, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest