Teodor Stroe a recidivat: trucuri de senzație la Xtra Night Show!

 

Dan Capatos și Cătălin Bordeau au rămas ca la dentist, adică cu gura larg căscată, după trupurile făcute de stomatologul – magician.

 

După ce a făcut spectacol la iUmor, cu numărul de magie absolut inovativ, încât juriul format din Mihai Bendeac, Cheloo și Delia nu și-a putut ascunde uimirea, Teodor Stroe a impresionat din nou, de această dată în platoul Xtra Night Show. Mai ales că, ca orice artist care se respect, Teodor Stroe nu a repetat ce a pus în scenă la iUmor, ci a venit iarăși cu trucuri noi, care nu s-au mai făcut în peisajul scamatorilor de pe plaiurile românești.  

 

Teodor Stroe și-a adus cărțile de joc și a trecut la treabă, iar Cătălin Bordea și Dan Capatos au fost lăsați fără cuvinte. La final, prezentatorul s-a arătat fascinat de priceperea tânărului. Teodor Stroe a uimit atât juriul iUmor, cât și echipa Xtra Night Show cu modul său nonconformist de a face trucuri de magie. Faptul că în viața de zi cu zi este stomatolog l-a făcut cu atât mai interesant, iar rapiditatea lui nu a lăsat să se vadă nicio mișcare greșită.

 

„Mă bucur că a apărut și la noi genul ăsta de show, în cluburi, în restaurante, pentru că așa puteți întâlni mai mulți oameni care să spună mai departe ”Oamenii ăia chiar sunt buni, n-au niciun aranjament”. Eu sunt fascinat”, a spus Dan Capatos, după primul truc al magicianului.

 

La cât de bine se descurcă în domeniul magiei, Teodor este întrebat adesea dacă are în plan să renunțe la stomatologie pentru a se dedica în totalitate pasiunii lui. Tânărul i-a oferit răspunsul lui Dan Capatos. Se pare că stomatologia este, de asemenea, importantă în viața lui: „O să continui cu stomatologia. Să vedem ce-mi oferă viața. Îmi place prea mult chestia asta cu stomatologia”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest