Trăistariu a făcut datorii în timpul pandemiei! „Mă strâmtorez”

 

Cântărețul a povestit la Xtra Night Show cum se descurcă cu banii după ce a făcut o serie de datorii în perioada în care nu a avut evenimente.

 

Mihai Trăistariu mai are încă datorii la bancă și speră să le termine în viitorul apropiat. Perioada pandemiei, când a rămas fără evenimente nu l-a ajutat deloc. Din contră, l-a făcut să își mărească datoriile. Prezent în studioul Xtra Night Show, cunoscutul cântăreț a explicat cum va rezolva problemele financiare.

 

Una dintre sursele de venit, care de altfel generează și ratele din bancă, provine din închirierea celor 6 apartamente pe care le-a achiziționat la mare. „Am ieșire, că eu vara am iau bani pe apartamentele alea de la mare. Am 6 apartamente. Strângi vara ca să ai iarna: 10.000 de lei pe lună, 7.000 e rata, iar eu cu 3.000 de lei trăiesc. Eu mă strâmtorez”, a spus Mihai Trăistariu la Xtra Night Show.  

 

Cântărețul speră să-și revină financiar din această primăvară, când vor începe evenimetele. Totodată, dacă va da lovitura cu un hit internațional va avea liniște financiară totală: „Acum încep să sune telefoanele, încep să vină evenimentele. Plus piesele internaționale, că de-acolo vin tot timpul bani, important este să ai una. Cu un hit național supraviețuiești, cu unul internațional trăiești toată viața. Dintr-un hit poți lua 30.000 de lei pe an. Ieri am intrat în studio, mi-era dor după atât timp”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest