Tzancă Uraganu a vrut să-l angajeze pe fostul milionar Irinel Columbeanu: „Este o mică problemă…”

 

Manelistul a vrut să-l aibă mai mult timp alături pe noul lui prieten, dar acest lucru este destul de complicat.

 

Cântărețul de manele și fostul om de afaceri s-au cunoscut în urmă cu câteva luni și de atunci au rămas în relații destul de bune. Cei doi comunică destul de des, dar o fac de cele mai multe ori prin mesaje, după cum a dezvăluit manelistul în exclusivitate la Xtra Night Show. Tzancă Uraganu a vrut să-i dea o mână de ajutor lui Irinel Columbeanu și să-l angajeze pe post de șofer, astfel încât ar fi putut petrece mai mult timp împreună. Artistul și-a dat însă seama că acest lucru nu este posibil, dat fiind programul fostului milionar.  

 

”Încă îi merge mintea foarte bine. Vreau să îl iau cu mine. Îmi scrie mesaje, vorbim prin mesaje. Dar, este o mică problemă. El la ora 21:00 trebuie să doarmă. Eu la ora 00:00 ies din casă. La ora 03:00 se trezește”, a declarat Tzancă Uraganu, la Xtra Night Show.

 

La XNS, manelistul a vorbit și despre investițiile pe care plănuiește să le facă în domeniul imobiliar după ce se va lăsa de muzică. ”Asta este următoarea meserie după muzică, care mă atrage și de care cred că mă voi ocupa. Eu fiind mai peste tot, am întâlnit fel și fel de oameni. Am găsit chiar oameni care sunt în acest domeniu și chiar m-au îndrumat.

Mi-au făcut socoteli, ce investești, ce îți rămâne și mi s-a părut o idee bună. O să plec și eu așa, ușurel. As putea să mă asociez cu cineva dintre prietenii mei”, a declarat Tzancă Uraganu, la Xtra Night Show


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest