Tzancă Uraganu, declarații exclusive despre banii falși primiți la un spectacol: ”Când stau pe drumuri, chemat la poliție”

 

Manelistul a primit lire sterline false, oamenii legii s-au alertat. Ce s-a întâmplat după ce artistul a ajuns la secția de poliție.

 

Tzancă Uraganu a fost prins cu bani falși. Organele legii s-au alarmat, dar în cele din urmă au înțeles că în industria în care lucrează manelistul aceste lucruri se pot întâmpla cu o frecvență mai mare decât în alte părți. Manelistul a făcut o serie de declarații exclusive la Xtra Night Show privitoare la modul în care s-au întâmplat lucrurile.  

 

La mine este foarte simplu să ajungă bani falși, pentru că luând dedicații, îți dai seama că se nimeresc și hârtii false. Am cântat la un concert, am luat niște bani și asta e. Știi că bacșișul la noi se împarte la toată orchestra. S-a nimenit și a ajuns la cineva care era cu mine, acela a dat la altcineva și mi-a dat mie, fără să știe. L-a prins la schimbul valutar, el a zis că a luat de la alt băiat, iar acela a zis că de la mine a luat.”, a declarat Tzancă Uraganu, în urmă cu puțin timp, exclusiv pentru Xtra Night Show.

 

Manelistul a precizat că va fi mult mai atent de acum înainte și că va încerca să vadă diferența dintre banii falși și cei reali. Mi s-a mai întâmplat de foarte multe ori să iau bani falși și să îmi dau seama. Atunci i-am aruncat direct. Însă, când stau pe drumuri, chemat pe la poliție…. La concerte sunt oameni mulți și nu poți să știi de la cine e. De acum înainte o să fiu atent. Promit că cine va mai face treaba asta va răspunde penal în fața legii.”, a mai adăugat interpretul de muzică de petrecere.

 

Artistul susține că poliția a înțeles situația în care se află. Domnii de la poliție au înțeles că e posibil să iau bani falși de la dedicații. Am fost chemat pe drumuri, ore pierdute pe drumuri, explicații acasă.”, a precizat Tzancă Uraganu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest