Ultima ediție a Xtra Night Show cu Bordea în platou! Comediantul se implică într-un nou proiect!

 

După 10 ani în care a fost gazda emisiunii de la Antena Stars, alături de Dan Capatos, Cătălin Bordea a decis să facă o schimbare majoră.

 

Aseară a fost ultima ediție Xtra Night Show cu Cătălin Bordea în rol de co-prezentator. După 10 ani în echipă cu Dan Capatos, standuperul a luat o hotărâre importantă, urmând să participe la următorul sezon al emisiunii Asia Express. Fapt pe care cei doi l-au anunțat împreună joi seara. A fost o ediție nostalgică a Xtra Night Show, fiind difuzate mai multe imagini de la primele ediții alături de Dan Capatos și Cătălin Bordea, acolo unde coprezentatorul a intrat în echipă în urmă cu 10 ani.

 

Dan Capatos a susținut că echipierul său, Bordea, nu va mai reveni în vechea calitate la emisiune, drept urmare a dorit să-i ofere acestuia o statuetă de tip Oscar. Comediantul a refuzat-o însă, fiind de părere că dacă ar accepta-o și-ar închide porțile unei eventuale reveniri în platoul Xtra Night Show, în rol de co-moderator. Bordea, cu umorul caracteristic, a precizat că niciodată să nu spui niciodată și că oricând s-ar putea întoarce înapoi la postul pe care l-a avut până acum în emisiunea de la Antena Stars.

 

”Dacă va veni, aici vom fi și în vom primi cu mare drag. Cătălin se va duce și va reprezenta ceea ce a însemnat un Show Păcătos și XNS în bătălia pentru câștigarea noului sezonului al show-ului numit Asia Express, dar care am înțeles că se va schimba. Tu poți să anunți că te duci, dar nu se știe cine o să mai fie, ce mare secret, primul concurent (...) Cel puțin până în toamnă Cătălin își ia o binemeritată vacanță”, a spus Dan Capatos.

 

Emisiunea Asia Express 2022 vine cu surprize mari pentru telespectatori. Printre concurenții care ar putea participa la sezonul 5 al reality show-ului de la Antena 1 se numără Cătălin Bordea și Micutzu.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest