Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri din viața personală cu afaceristul: ”De-asta am decis să ne mutăm în București”

 

Oana Cojocaru a povestit la Xtra Night Show cum a decurs relația cu afaceristul. Ea îl vizitează încă și la azil.

După Monica Gabor, Irinel Columbeanu a mai avut o idilă cu o tânără. Este vorba de Oana Cojocaru, ultima parteneră oficială a afaceristului. Cei doi au stat împreună timp de trei ani. La început au locuit la vila din Izvorani, dar între timp au decis să se mute în București, întrucât tănăra era înscrisă la facultate.

"Cred că a fost o relație asumată din punctul meu de vedere. (...) În momentul acela nu era complicat deloc, dacă stau să mă uit în retrospectivă, da, nu e o chestie atât de normlă să zic așa.(...) El s-a comportat cu mine foarte frumos niciodată nu am avut vreo discuție sau vreo ceartă a fost totul foarte frumos. Noi stăteam în vila aceea și apoi din cauză că eram foarte departe și eu aveam și facultate am decis să ne mutăm în București. Inițial am venit la Piața Victoriei, in blocul unde Irinel avea birourile.", povestește Oana Cojocaru.

Tânăra a dezvăluit că-l vizitează încă, chiar dacă este la greu, într-un azil. Ea spune că Irinel Columbranu continua să fie optimist. "Eu am fost de trei ori la el și o să mai merg. (…) Când îl vizitezi sau la telefon, pentru că noi mai vorbim și la telefon, este foarte optimist eu așa îl știu dintotdeauna. E optimist că va fi bine.", a mai spus Oana Cojocaru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest