Ultimele detalii cu privire la relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Cine a provocat ruptura!

 

Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună la un eveniment monden la începutul lunii august, la nunta dintre Maria Constantin și Robert Stoica.

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut parte de o relație complicată, care s-a întins pe o perioadă de 3 ani, cu numeroase certuri și împăcări. Ultima oară cei doi  au fost văzuți fericiți la petrecerea de nuntă a Mariei Constantin și Robert Stoica, organizată la una dintre proprietățile familiei Bădălău. Potrivit informațiilor din anturajul fostului cuplu, aflate de reporterii Xtra Night Show, cei doi nu se mai înțelegeau de câteva săptămâni, dar au ținut totul departe de ochii curioșilor. Cel care a provocat ruptura, susțin sursele XNS, a fost omul de afaceri, nemulțumit de desele episoade violente ale partenerei lui.

 

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

 

Mai mult, Gabi Bădălău a ținut să-i mulțumească Biancăi Drăgușanu pentru tot ceea ce aceasta i-a oferit în ultimii trei ani. „Îi mulțumesc Biancăi pentru tot și îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba. Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest