Vanessa Lorena a dat Geneva pe București! Dezvăluiri la Xtra Night Show despre vila din Mont Blanc: „E mai mult o casă de vacanță”

 

Fosta iubită a lui Mădălin Șerban de la 5 Gang a preferat să studieze în România decât în Elveția.

 

La 20 de ani, influencerița se poate lăuda cu o situație financiară solidă. Recent, ea a postat un vlog în care își etalează casa de vacanță din Mont Blanc, care a devenit repede viral pe internet. Fata a avut posibilitatea să studieze în Elveția, ceea ce își dorise de mică. Însă, după ce a luat BAC-ul s-a sucit, considerând că o facultate făcută în capitala României îi va fi mai folositoare, așa că a ales Bucureștiul pentru continuarea studiilor.

 

”Sincer niciodată nu am vrut să filmez acest vlog, a fost din plictiseală mai mult. L-am postat ca fiind al doilea, nu mă așteptam să fie atât de viral. Este mai mult o casă de vacanță. Eu inițial, de când eram mică voiam să studiez în Geneva, iar eu când am terminat clasa a XII-a am zis că vreau să merg la București, nu în Geneva”, a povestit ea la Xtra Night Show.

 

Vanessa Lorena s-a făcut cunoscută publicului larg și în urma relației pe care ea a avut-o cu Mădălin Șerban, fostul membru al trupei 5 Gang. Tânăra s-a despărțit între timp de băiat, iar privind retrospectiv apreciază că a avut parte de o relație mai degrabă toxică, care nu i-a adus prea multe avantaje.

 

”Cât timp am fost cu respectivul am avut complet o altă viață, destul de dezastruasă cu mine, nu făceam mare lucru. (...) El când a intrat în trupă, atunci ne-am combinat și noi, deci am crescut împreună”, a mai zis ea la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest