Viața Claudiei Pavel s-a schimbat radical după plecarea în Statele Unite: „Lucrez pentru cel mai tare radio dance din Miami”

 

În plus, artista și-a deschis și o afacere după ce s-a mutat împreună cu fiul ei peste Ocean, după cum a dezvăluit în exclusivitate la XNS.

 

Claudia Pavel a fost invitată la Xtra Night Show, unde a povestit cum i s-a schimbat viața, în mod radical, după ce s-a stabilit în Statele Unite ale Americii. Artista a ales să facă acest pas pentru ca fiul ei, Noah, să beneficieze de aportul ambilor părinți în viața lui, tatăl său trăind peste Ocean.

„M-am extins, pentru că de ce nu? Băiețelul meu și-a dorit să fie fizic aproape de tatăl lui și sunt tare fericită că are o viață normală alături de cei doi părinți ai lui. Important este că Noah este fericit și toată lumea e fericită”, a spus ea.

Artista a spus că muncește la un post de radio, dar pe de altă parte și-a deschis și un business de nișă: „Miracolul social media este că poți să-ți faci meseria oriunde în lumea asta și poți să fii prezent în continuare în viața ta de înainte. Sunt în studio, dar mi s-au întâmplat o mulțime de lucruri minunate. Lucrez pentru cel mai tare radio dance din Miami, le fac podcast-ul, echipa noastră este formată din români. Sunt atât de recunoscătoare cu ce mi se întâmplă. Mi-am lansat și propria gamă de îngrijire a părului”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest