Viața după America Express: Cum s-au schimbat Joaquin și Ovidiu Buta!

 

Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au devenit o echipă puternică la America Express, un show TV plin de provocări și aventuri. Deși nu au câștigat competiția, aceștia au trecut prin multe încercări care le-au schimbat viața. După ce au revenit în România, viața lor a devenit mai interesantă și mai plină de oportunități.

Cei doi concurenți au avut parte de o experiență unică, care i-a pus la încercare pe toate planurile. Ei au trebuit să înfrunte diverse situații, cum ar fi lipsa hranei sau dormitul în locuri nepotrivite, și să lupte împotriva propriilor temeri și limitări. Cu toate acestea, Joaquin și Ovidiu au continuat să se susțină și să meargă mai departe.

După ce au părăsit emisiunea, cei doi au constatat că viața lor s-a schimbat. În special, Joaquin a început să primească multă atenție din partea fanilor, fiind recunoscut pe stradă și solicitat pentru fotografii și autografe. Acesta a fost uimit să descopere că oamenii din toate colțurile lumii îl cunosc și îl apreciază pentru performanțele sale la America Express.

”Viața merge, nu s-a schimbat foarte mult, dar e interesant că oamenii care se cunosc, puțin mai mult, adică nu atât în România, dar și în Istanbul, sau Tokyo. În Tokyo a venit o pereche și a spus ”America Express” (n.r. cu mâna către el). Pe mine mă știau persoanele din mediul de publicitate, eu eram mereu în spate, nu în față. La mine vin toți copiii, la fel cum e cu Albă ca Zăpada. Ei au știut numele meu perfect și mi-au cerut o poză”, a spus Joaquin Bonilla

Pe de altă parte, Ovidiu Buta este obișnuit cu faima, participând la mai multe emisiuni de-a lungul timpului. El a observat că Joaquin a devenit la fel de popular ca el și a apreciat valul de popularitate pe care îl trăiește acum acesta. ”Adevărul că este un val de popularitate, pe care îl gustă acum și Joaquim. A fost săptămâna altfel, iar Joaquin a nimerit într-un grup de copii la mall, iar toți au făcut toți pe el”, a adăugat Ovidiu Buta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest