Victor Dorobanțu a povestit la XNS cum e să joci „Mâna” în serialul Wednesday: „E foarte greu să te deconectezi de restul corpului”

 

După succesul pe care l-a avut serialul care continuă povestea familiei Adams, actorul român a fost într-una dintre zile numărul 1 în căutările IMDb.

 

În această perioadă, serialul Wednesday, este în topul Netflix în România. Alături de Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Luis Guzmán, Christina Ricci sau Gwendoline Christie, în producție joacă și doi actori români. Și anume George Burcea, în rolul lui Lurch Addams, și Victor Dorobanțu, Thing, „Mâna” care e mereu alături de Wednesday, personajul principal.
 

În exclusivitate la Xtra Night Show, Victor Dorobanțu, a vorbit despre participarea sa în cadrul serialului. „Nici eu nu mă așteptam la reacția asta, mă așteptam să le placă oamenilor, dar am crezut că este un personaj care este pus doar de formă, adică doar din obligația de a fi familia Adams până la capăt, dar aparent, am înțeles chiar săptămâna trecută, într-o anumită zi, am fost în numărul 1 la căutări pe IMDb. Nu știam că lumea o să mă asocieze și pe mine ca actor cu mânuța”, a mărturisit Victor Dorobanțu, pentru Xtra Night Show

 

Totodată, actorul român a explicat cât de dificil a fost rolul său: „E foarte greu să îi dai personalitate unei mânuțe, pentru că nu ai voce. Trebuia să te deconectezi cumva de tot corpul. (...) E foarte greu să te deconectezi de restul corpului și să fii 100% în acel personaj, te ajută vizual faptul că ești în albastru tot, te ajută chiar și pe tine, ca actor, să te deconectezi și să vezi doar mâna”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest