Xonia a explicat la XNS de ce s-a despărțit de milionarul american: „Mi-am schimbat traseul. Nu mi-a priit luxul”

 

Cântăreața a locuit în America pe o proprietate de 56 de miliaone de dolari, recent vândută de Michel, fostul ei iubit.

 

Încă de la începutul anului, Xonia a anunțat ruptura de Michel, milionarul american cu origini asiatice cu care a fost împreună în ultima perioadă. Artista a renunțat astfel la visul american, în State locuind împreună cu partenerul său într-o vilă care a fost vândută recent de acesta cu nu mai puțin decât 56 de milioane de dolari. Cunoscuta cântăreață spune că a fost întotdeauna o fată simplă, de la țară și nu a reușit să se adapteze la luxul și opulența în care a trait în ultima perioadă.  

 

”Mi-am schimbat traseul. Momentan ne aflăm în România. Tocmai s-a vândut casa noastră acum 2 zile, cu 56 de milioane de dolari. (...) Nivelul ăla de lux, altă lume, nu prea mi-a priit mie. Eu sunt o fată simplă. Nu m-am regăsit în lumea aceea de mare lux. Amândoi am luat această decizie, am decis că așa este mai bine pentru noi. Așa a fost să fie. Nu am fost în depresie că m-am despărțit.”, a declarat Xonia la Xtra Night Show.

 

Artista nu s-a ales cu nimic din cei 56 de milioane de dolari și asta pentru că proprietatea i-a aparținut în totalitate partenerului său: ”Nu ajung la mine pentru că nu mai suntem împreună, suntem prieteni. Nu am nevoie, am tot ce îmi trebuie. Eu sunt un om foarte simplu, eu am fost crescută la țară, nu în România, în Australia.”

 

În momentul despărțirii de Michael, Xonia a declarat că a rămas în relații excelente cu el și că va avea întotdeauna o parte din inima ei destinată lui. ”Michael este și va fi întotdeauna în viața mea, așa cum a fost și până acum. Iubirea pe care o am pentru el va fi pentru totdeauna. Îmi este dor de el, dar momentan nu putem fi împreună”, a spus Xonia pentru Unica.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest