Xonia, probleme mari de sănătate: „Mi-a căzut jumătate din păr!”

 

Vedeta a dezvăluit la Xtra Night Show de ce a ales să se trateze în România și nu în Statele Unite, unde trăiește alături de iubitul său.

 

Xonia a fost nevoită din cauza problemelor medicale cu care se confruntă să plece din SUA, departe de iubitul său Michel, și să se întoarcă în România. Vedeta a mărturisit, în premieră la Xtra Night Show drama pe care o trăiește. Ea suferă de o boală autoimună, iar primul tratament nu a funcționat așa cum ar fi trebuit.

 

„A trebuit să mă întorc pentru o perioadă nedefinită, nu știm exact ce și cum. M-am întors pentru problemele mele de sănătate, urmez un tratament. Am făcut toate analizele posibile. Celălalt tratament nu făcea față, așa că a trebuit să schimbăm rețeta medicală și să intrăm pe niște medicamente mult mai puternice. Nu era un tratament greșit, ci unul în care am avut efecte adverse. Era cu hidrocortizon, și am scăpat sare în mâncare. Aveam mai multe probleme, mi-a căzut jumătate din păr, nu mă puteam apleca”, a povestit artista.

 

Chiar dacă există medici extrem de buni și în SUA sau Australia pentru această problemă, blondina a preferat să se trateze în România.  Și asta nu din motive financiare, ci datorită faptului că ar fi fost nevoită să reia investigațiile de la zero. Este rezolvare și în America, și în Australia, peste tot. Dar nu am vrut să reiau toate investigațiile, pentru că nu le acceptau pe cele din România. Nu era vorba de bani, era vorba despre mine, că nu doream să mai fac acest lucru. Era deja a patra oară… Medicul de aici din România e foarte bun, știe tot istoricul meu. Și-a dat interesul, a avut grijă de mine”, a spus Xonia.

 

Dacă starea de sănătate a artistei se va agrava, partenerul ei de viață și-a propus să se mute el în România pentru a-i fi aproape și pentru a petrece cât mai mult timp împreună, dovadă că dragostea lor este neprețuită. Xonia a mai mărturisit că, în prezent, este ținută sub observație și că nu își face griji pentru sănătatea ei, deoarece medicul la care merge îi conferă încredere și știe că într-o bună zi se va face bine.

 

 „Așteptăm să vedem acum rezultatul ultimelor analize. Ori vine el aici, să stea cu mine în România, ori poate o să pot eu să plec și să mă întorc înapoi la el. Să vedem dacă totul este bine, dacă corpul meu a reacționat bine. La început trebuie să fiu ținută sub observație. Mi-e rău, am mai multe simptome. Până în prezent, sunt foarte ok”, a povestit Xonia la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest