Xtra Night Show a aflat când va avea loc nunta anului dintre Florin Salam și Roxana Dobre! Se numără zilele până la marele eveniment!

 

S-au căsătorit civil anul trecut, dar acum vine legământul suprem în fața lui Dumnezeu. Xtra Night Show știe când își vor uni destinele Florin Salam și Roxana Dobre.

 

În fața stării civile, Roxana Dobre și Florin Salam au spus marele DA încă de anul trecut. Potrivit informațiilor exclusive de la Xtra Night Show, cununia religioasă a lui Florin Salam cu Roxana Dobre va avea loc la data de 1 iunie 2022. Cei doi au confirmat anterior că toate detaliile sunt puse la punct pentru marele eveniment.

 

Așadar, nunta anului este programată la data de 1 iunie, iar mirii au făcut deja toate pregătirile pentru marele eveniment. La ultima participare la Xtra Night Show, Florin Salam arăta mai fericit ca niciodată, și dădea impresia că abia așteaptă să-și umească destinul cu Roxana Dobre și în fața divinității.

 

”Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei. Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus manelistul cu nicio lună în urmă.

 

Cei doi avuseseră în plan să facă pașii importanți încă din 2020, dar pandemia de covid 19 le-a dat peste cap socotelile. S-a adăugat tragedia petrecută în familia lui Florin Salam, anume moartea fratelui, care a amânat iarăși evenimentul major din viața cuplului.

 

”Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situația în care ne aflăm cu toții nu ne-a permis și, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soțului meu și îți dai seama că nu ne-am gândit la așa ceva”, a declarat Roxana Dobre pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest